Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre românii afectați de incendiul de vineri din Germania. Cu ce se ocupau aceștia

Noi detalii despre românii afectați de incendiul de vineri din Germania. Cu ce se ocupau aceștia

Noi detalii despre românii afectați de incendiul de vineri din Germania. Cu ce se ocupau aceștia
02 Dec 2017   •   09:42

Echipa consulara mobila din cadrul Consulatului General al Romaniei la Bonn s-a deplasat in localitatea Bergkamen, la unul dintre locurile unde au fost cazati 10 dintre cetatenii romani, rezidenti ai imobilului incendiat vineri, pentru a le oferi asistenta consulara, informeaza MAE.

In urma discutiilor, a rezultat faptul ca acestia lucreaza in Germania in domeniul constructilor, pe baza unor contracte de munca incheiate legal. 

Cetatenii romani nu au solicitat sprijinul Consulatului, declarand ca nu au probleme cu documentele de identitate sau calatorie. Consulul le-a preluat datele de identitate si coordonatele de contact, informeaza HotNews.

Un puternic incendiu a afectat vineri o cladire din localitatea germana Bergkamen, in landul Renania de Nord-Vestfalia. Dintre cele 45 de persoane care locuiau in imobil, 33 erau inregistrate ca cetateni romani, iar unele persoane aveau dubla cetatenie.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close