Antena 3 CNN Actualitate Social Noi dezvăluiri despre atacul cu gaz de la metrou

Noi dezvăluiri despre atacul cu gaz de la metrou

Noi dezvăluiri despre atacul cu gaz de la metrou
17 Aug 2018   •   14:10

Apar informaţii halucinante despre atacul cu gaze lacrimogene de joi seara, de la metrou. Se pare că atacatorul este un bărbat care s-a urcat în tren şi a încercat să intre în conflict cu alţi pasageri. După ce a făcut scandal în garnitura de metrou, a coborât în staţia Unirii, şi exact înainte de închiderea uşilor, a pulverizat substanţa şi a fugit. 

Bărbatul ar avea peste 30 de ani, s-ar fi urcat de la Piața Victoriei și a intrat imediat în conflict cu alți călători din jurul lui. Iar înainte să se închidă ușile, a dat cu spray lacrimogen către călătorii cu care intrase în conflict. 

Călătorii au tras semnalul de alarmă și până să deschidă mecanicul ușile.

Ulterior, mecanicul a avizat dispeceratul de trafic, de unde s-a dispus debarcarea călătorilor și retragerea trenului la depoul Berceni.

Citește și: Incident extrem de grav la metrou provocat de un cetățean care a dat cu spray lacrimogen. Călătorii au fost evacuați

Totodată, dispeceratul central, a avizat și poliția metrou, care având sediul central, chiar la PU, s-au prezentat imediat 2 polițiști care au preluat cazul.

Bărbatul nu a fost identificat până în acest moment. 

×
Subiecte în articol: gaze calatori metrou
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close