Antena 3 CNN Actualitate Social Plata cu criptomonede din portofele anonime, limitată de Parlamentul European | Decizia trebuie implementată de țările UE în următorii trei ani

Plata cu criptomonede din portofele anonime, limitată de Parlamentul European | Decizia trebuie implementată de țările UE în următorii trei ani

Parlamentul European limitează plățile cu criptomonede din portofele anonime, precum și plățile cash de peste 10.000 de euro și plățile anonime cash de 3.000 de euro. Schimbările acestea vor trebuie adaptate în legislația din țările din UE în următorii trei ani. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2024   •   21:14

Pentru mai multe explicații, investitorul Vlad Stoica a avut o intervenție la Antena 3 CNN despre a detalia decizia Parlamentului European privind limitarea plăților cu criptomonede din portofelele anonime. 

"Se vor limita doar plățile din portofele anonime către comercianți. În rest, transferurile nu sunt limitate. Putem trimite criptomonede dintr-un portofel în altul fără nicio problemă.

Această decizie face parte dintr-un proces de reglementare pornit acum câțiva ani. Este normal pentru că piața cripto este o piață nouă. 

Eu dacă trimit dintr-un portofel anonim în alt portofel anonim nu este nicio problemă. Doar în situația în care trimit o plată dintr-un portofel anonim către un comerciant, atunci există limitare",  declarat Vlad Stoica, investitor. 

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close