Antena 3 CNN Actualitate Social Percheziţii în România şi Bulgaria, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș

Percheziţii în România şi Bulgaria, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș

Percheziţii în România şi Bulgaria, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este uriaș
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Aug 2017   •   08:04

Percheziții în România și în Bulgaria, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme. Sunt 14 percheziții care au loc într-un dosar de evaziune fiscală, în care procurorii au calculat un prejudiciu de 1.360.000 de lei.

Perchezițiile au loc în București, județul Ilfov, Ialomița, Galați și Sibiu.

Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, ceea ce înseamnă că 11 persoane vor da explicații în fața anchetatorilor.

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în perioada decembrie 2015- martie 2016,  mai multe persoane,  prin intermediul unei societăţi comerciale din Bulgaria au făcut  achiziţii intracomunitare de autoturisme,  pe care  le-ar fi comercializat, integral, pe teritoriul României, prin intermediul unor parcuri auto. Prin utilizarea  societăţii comerciale din ţara vecină, suspecţii ar fi  ascuns  veniturile realizate din vânzare, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1.360.000 lei”, anunţă Poliţia, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: perchezitii Bulgaria evaziune fiscala
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close