Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea bărbatului din Vaslui a cărui soție și soacră au plătit un asasin să-l omoare

Povestea bărbatului din Vaslui a cărui soție și soacră au plătit un asasin să-l omoare

Două femei, mamă şi fiică, din Vaslui au fost reținute de polițiști, după ce un bărbat a anunțat autoritățile că cele două i-au oferit bani ca să-l ucidă pe soțul respectiv ginerele lor. Cei 556 de locuitori din Măscurei sunt confuzi, mai ales că bărbatul nu a depus plângere şi ultima crimă din sat s-a petrecut în 1993.

Povestea bărbatului din Vaslui a cărui soție și soacră au plătit un asasin să-l omoare
Sursa foto: Libertatea.ro
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2021   •   17:05

Femeia, în vârstă de 28 de ani și mama acesteia în vârstă de 73 de ani, din localitatea vasluiană Măscurei, comuna Pogana, au fost reținute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, după ce bărbatul pe care l-au tocmit cu 6.000 de lei,  să-l omoare pe soțul tinerei le-a denunțat.

Potrivit acestuia, soacra bărbatului a cumpărat o funie de la magazinul din sat, iar potrivit planului stabilit alături de fiică, ar fi trebuit să-l spânzure pe soțul femeii, într-o pădure din apropiere, astfel încât totul să pară o sinucidere.  Motivul celor două femei ar fi fost cele două case construite de soțul femeii care erau înregistrate pe numele lui.

Povestea a început acum 12 ani. Ghiţă, proaspăt revenit din străinătate şi-a construit o casă. 

"Am muncit în Spania, în Italia, în construcţii, am păzit şi umbrele, pe plajă. Am strâns ban cu ban să-mi iau pământ şi să-mi fac casă", spune bărbatul.

O iert că plâng copiii după ea

La scurt timp după ce s-au cunoscut, în 2009, Ghiţă şi Laura au făcut nunta. Primul copil, băiatul, s-a născut în acelaşi an. Mai târziu, au venit pe lume şi fetiţele, care acum au 5 respectiv 6 ani, potrivit Libertatea.ro

"La o vreme, după nuntă, aşa, am văzut că ea o început să mai fure curent. Adică mă minţea. Pleca şi nu spunea unde se duce. Mai ascundea telefonul de mine. Şi am primit-o înapoi. Tot aşa, cu mila, cu mila, că plângeau copiii, unde-i mama? Şi-acuma mi-o făcut bucluc de moarte”, a mai spus Ghiţă.

„Are coarne sub batic”

Deşi i-a făcut o casă lângă ei, relația cu soacra nu s-a îmbunătățit nici până acum. Bărbatul îşi acuză soacra că nu îi lăsa în pace şi venea prea des peste ei. Mai mult, deranjată că ginerele o tot dă afară din casa lui, femeia ar fi chemat şi poliţia.

 "A sunat la poliţie, să mă reclame. Nu mi-o dat amendă. Aşa babă nu s-a mai văzut nicăieri. E bună de ornament la biserică. Cred că are şi coarne sub batic”, îşi descrie Ghiţă soacra.

Ghiţă nu vrea să depună plângere împotriva Laurei

Chiar dacă l-a şocat intenţia celor două femei, bărbatul spune că toate deciziile sale au în vedere copii. Pentru ei intenționează să o ierte şi acum şi tot pentru ei a ales să nu depună plângere.

"Eu, de iubit, am iubit-o. Acum aştept să-mi spună şi ea, cu gura ei, dacă ea mai are de gând să mă iubească. Dar fără vrăji… Că mi-am pierdut încrederea. Dacă era după capul ei, acuma eram îngropat”, a mai povestit Ghiţă.
 

×
Subiecte în articol: barbat soacra Vaslui asasin ghita
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close