x close

Povestea șocantă a unei sinucideri! Vasile abia împlinise 18 ani, dar ascundea o dramă de neimaginat. Într-o zi, a decis să moară

16 Dec 2019   •   08:59
Povestea șocantă a unei sinucideri! Vasile abia împlinise 18 ani, dar ascundea o dramă de neimaginat. Într-o zi, a decis să moară Foto: Facebook/Vasile Burtea

Descoperire șocantă făcută în Parcul Marghiloman din Buzău, care a scos la iveală și o adevărată dramă.

Vasile împlinise 18 ani în luna iunie 2019 și era deja trecut prin viață mai ceva ca un adult. Abandonat de părinți în copilărie și recent a fost nevoit să părăsească apartamentul administrat de Protecția Copilului.

A fost găzduit de un prieten, dar nu pentru mult timp. Pe 20 noiembrie, tânărul a dispărut fără urmă.

Nimeni nu mai știa nimic de el, dar nici nu și-au făcut prea multe griji. Duminică, trupul său a fost găsit  în lacul din parcul buzoian Marghiloman.

”Deocamdată sunt singurul ce o să ma interesez înspre a-i permite o înmormântare cât de cât decentă. Toţi cei care doriţi să ajutaţi cu ce puteţi, vă rog să-mi scrieţi în privat. Vasile Burtea nu are părinţi sau posibilităţi pentru a-şi încheia ultima parte a vieţii sale cu decenţă”, scrie pe Facebook Petre Ilie, prieten al băiatului, potrivit Adevarul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati