Antena 3 CNN Actualitate Social Președintele CCR, reacție după ce Cristina Tarcea a afirmat că au avut o întâlnire pe întuneric: Nu comentez declarațiile unor oameni publici

Președintele CCR, reacție după ce Cristina Tarcea a afirmat că au avut o întâlnire pe întuneric: Nu comentez declarațiile unor oameni publici

Președintele CCR, reacție după ce Cristina Tarcea a afirmat că au avut o întâlnire pe întuneric: Nu comentez declarațiile unor oameni publici
13 Feb 2019   •   18:03

Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a fost audiată, miercuri, la CSM în acțiunea disciplinară declanșată de Inspecția Judiciară.

Cristina Tarcea a făcut declarații halucinante despre o întâlnire pe care ar fi avut-o cu președintele Curții Constituționale pe întuneric.

În replică, președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a afirmat că singura declarație pe care o are legat de completurile de cinci judecători de la ÎCCJ este cuprinsă în decizia CCR.

El a răspuns astfel întrebat despre declarațiile Cristinei Tarcea, care spunea că a discutat cu Valer Dorneanu în legătură cu decizia CCR privind completurile, iar discuția a avut loc pe întuneric, fiind pusă să își lase telefonul în anticameră.

"Singura declarație pe care o am de făcut este cuprinsă în decizia Curții cu privire la completurile de 5 judecători. Eu nu comentez declarațiile unora sau altora, mai ales când este vorba despre o persoană publică, respectabilă. Eu comentez ce am spus eu. (...) Fiecare comentează și este răspunzător de comentariile pe care le face. Alte comentarii nu am de făcut. Nu comentez declarațiile unor oameni publici, mai ales când este vorba despre personalități pe care eu le și respect", a declarat președintele Curții Constituționale, pentru HotNews.ro.

×
Subiecte în articol: Cristina Tarcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close