Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacţie a pilotului Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina: "Este o înscenare pentru a mă discredita"

Prima reacţie a pilotului Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina: "Este o înscenare pentru a mă discredita"

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu a explicat la Antena 3 ce s-a întâmplat şi cum a ajuns fosta sa soţie să îl acuze că a lovit-o intenționat cu maşina.

Prima reacţie a pilotului Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina: "Este o înscenare pentru a mă discredita"
Sursa foto: valiporcisteanu.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   16:43

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta sa soţie că ar fi lovit-o intenționat cu maşina. Printr-un apel la 112  primit ieri seara s-a cerut intervenţia unui echipaj medical, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Contactat pentru un punct de vedere, pilotul de raliu Vali Porcişteanu a spus la Antena 3 că, de fapt, a fost vorba de un incident minor care a fost exagerat de fosta sa soţie care, de când s-a finalizat divorţul, continuă să îl discrediteze în public.

„Da, a fost un mic incident, nu sunt acuzații. Eram în parc, iar la plecare fiica era urcată în scaunul din mașină. Fosta soție era cu sora, erau în afara mașinii și încercau să mai discute puțin cu fetița, își luau la revedere de la ea, moment în care mașina a început să se pună ușor în mișcare să coboare.

Soţia a spus atunci că a fost agățată de roata dreapta spate, cumva că şi-a prins piciorul acolo. Ce aflați în parc au început să sune la 112 pentru că s-au speriat, a început să țipe toată lumea acolo.

Nu a fost rănită şi nici internată la spital

Nu a fost nimic grav pentru că în urmă radiografiilor nu a fost internată, nu s-a întâmplat nimic. Dacă ar fi fost prins piciorul aşa cum se menționează acolo, cu siguranță că la două tone și jumătate cât are mașină piciorul ar fi suferit foarte mult.

Vrea să îmi aducă defăimare

Divorțul s-a terminat de ceva timp și din partea ei tot există multiple șicanări, tot felul situații de genul acesta în care încearcă să creeze tam-tam să îmi aducă defăimare și practic de aici a pornit toată discuția, că am încercat intenționat să o lovesc.

Pur și simplu ne puneam în mișcare foarte încet cu mașina din parcare și în momentul respectiv spune că a fost agățată de roata mașinii.

Mă gândesc la tot felul de lucruri. Orice este posibil din partea ei

Având în vedere toate conflictele pe care le-am avut până acum pe tema divorțului și timpului pe care îl avem de petrecut fiecare cu cea mică, mă gândesc la tot felul de lucruri și până la urmă orice este posibil. Vrea să îmi aducă defăimare pentru că, probabil, în urma divorțului lucrurile nu s-au terminat așa cum ar fi vrut ea. Acum încearcă să mai regleze puțin lucrurile prin diferite metode", a spus pilotul de raliu Vali Porcişteanu la Antena 3.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close