Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi date despre incidentele de la referendum. MAI: 17 sesizări pentru încălcarea legii

REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi date despre incidentele de la referendum. MAI: 17 sesizări pentru încălcarea legii

REFERENDUM FAMILIE 2018. Noi date despre incidentele de la referendum. MAI: 17 sesizări pentru încălcarea legii
07 Oct 2018   •   18:15

REFERENDUM FAMILIE 2018. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a prezentat, duminică, faptul că au fost înregistrate 17 sesizări privind posibile infracţiuni sau contravenţii legate de desfăşurarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „De la ultima raportare și până în prezent, au fost raportate 17 sesizări de posibile fape contravenționale sau infracțiuni, dintre acestea șase nu s-au confirmat. Două persoane au fost amendate cu 700 de lei pentru săvârșirea unor fapte contravenționale. În Călărași, polițiștii au întocmit dosare penale unei persoane care după ce a votat și a introdus buletinul de vot, a solicitat un alt buletin și a mai votat o dată, motivând că de această dată votează în numele mamei sale”, a spus Monica Dajbog.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Într-o localitate din Dâmboviţa, un bărbat a fost sancţionat contravenţional pentru alertarea falsă a autorităţilor după ce a sunat la 112 şi a semnalat în mod fals un caz de corupere a alegătorilor.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „În Dâmbovița, un bărbat a fost sancționat pentru alertarea falsă a autorităților, supă ce a sunat la 112 și a semnalat în mod fals un caz de corupere a alegătorilor. Polițiștii din Dolj efectuează verificări, după ce au fost sesizați că într-o comună primarul și mai mulți consilieri au transportat mai mulți cetățeni la secția de votare, îndemnându-i pe aceștia să  voteze”, a precizat Monica Dajbog.

×
Subiecte în articol: incidente MAI REFERENDUM FAMILIE 2018
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close