Antena 3 CNN Actualitate Social Rică Răducanu, noi detalii despre hoții care l-au jefuit: „Nu mai pot să dorm, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva și eu știu că lumea mă iubește”

Rică Răducanu, noi detalii despre hoții care l-au jefuit: „Nu mai pot să dorm, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva și eu știu că lumea mă iubește”

Rică Răducanu, noi detalii despre hoții care l-au jefuit: „Nu mai pot să dorm, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva și eu știu că lumea mă iubește”
17 Aug 2018   •   13:49

Rică Răducanu a fost prădat de hoți! Aceștia au intrat în apartamentul lui din Mangalia în timp ce marele sportiv dormea. S-au cățărat pe un aparat de aer condiționat, au intrat pe balcon și i-au furat cardurile și telefoanele. 

„Sunt pe Stadionul Giulești, vreau să mă mai liniștesc. Eu am o casă la mare, de 30 de ani. Acum am fost, am văzut meciul, m-am culcat. La 4.00, m-am trezit și nu mai găseam nimic. La 6.00, m-am trezit și voiam să iau telefonul din priză și nu mai era. Toate actele, cardurile, banii, s-au dus. Poliția a venit imediat. Au luat toate amprentele. Sunt supărat, nu mai pot să dorm, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva și eu știu că lumea mă iubește. Eu aș vrea să îl văd pe băiatul ăsta care m-a jefuit”, a spus Rică Raducanu, pentru Antena 3. 

Citește și: Rică Răducanu, jefuit în propria casă. „Mi-au furat telefonul și cardurile”

×
Subiecte în articol: jefuit hoti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Alertă naţională. Codul roşu de caniculă se extinde
x close