Antena 3 CNN Actualitate Social Un român susține că este fiul ilegitim al prințului Charles de Wales: "Am acte doveditoare, ADN"

Un român susține că este fiul ilegitim al prințului Charles de Wales: "Am acte doveditoare, ADN"

Bărbatul susţine că are acte care dovedesc că este fiul ilegitim al prințului Charles de Wales. Hotărât să "îşi ceară drepturile", românul a mers la porțile Palatului Buckingham din Londra și a început să strige "Father, papa, help!".

Un român susține că este fiul ilegitim al prințului Charles de Wales: "Am acte doveditoare, ADN"
de Claudia Popovici    |    28 Iun 2021   •   23:17

Românul susţine că are acte şi analize care atestă faptul că prințul Charles de Wales a avut o idilă cu mama sa într-una din vizitele sale la Sighişoara. Acum, după mai bine de 49 de ani, omul a venit să "îşi ceară drepurile şi nu oricum, ci fix în faţa palatului Palatului Buckingham din Londra acolo unde s-a filmat strigând, "father, papa help".

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Acum am venit la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa!", spune românul într-o filmare postată pe reţelele de socializare.

Dezvăluirea bărbatului a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare. 

„Cum a făcut ADN-ul? A smuls 3 fire de la Charles și a fugit direct la test cu ele? Sau cum a făcut? Doamne ferește! Multi dezlegați mai umblă liberi printre noi", spune cineva.

„Ajutor pentru ce? Ai rămas fără mici și bere?", mai întreabă cineva.

„Seamănă leit! De la glezne-n jos", mai completează o persoană.

"Printeshe, de unde ai acte doveditoare si daca chiar ai avea nu strigi la poarta ca la sat si le falfai ca pe un ziar. Ai auzit matale pana la venerabila varsta mentionata, de o firma de avocatura, Sir Printeshe", mai spune cineva.

Leit Prințul Charles.

Publicată de Linia Fierbinte pe Luni, 28 iunie 2021

×
Subiecte în articol: printul Charles Londra ADN
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close