Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a fost prins de poliţiştii italieni prin metoda "cardului bancar"

Un român a fost prins de poliţiştii italieni prin metoda "cardului bancar"

Un român căutat de autoritățile italiene pentru a ispăși o pedeapsă cu închisoarea a fost prins după ce poliţiştii l-au păcălit că i-au găsit cardul bancar.

Un român a fost prins de poliţiştii italieni prin metoda "cardului bancar"
Sursa foto: melitonline.net
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2021   •   17:52

Potrivit presei locale italiene, românul în vârstă de 37 de ani, cu antecedente penale, fusese condamnat recent la 2 ani de închisoare de Tribunalul din Torino din Italia pentru infracțiuni împotriva persoanelor.

Arestarea, care urma să fie făcută de către Polițiștii de la Comisariatul Barriera Nizza din Torino, a întâmpinat câteva obstacole. Agenţii nu aveau adresa de domiciliu a românului, dar aveau numărul său de telefon.

Astfel, polițiștii italieni au decis să-i întindă o capcană infractorului folosind metoda cardului bancar. Mai exact, agenţii au făcut apel la o sesizare făcută în urmă cu ceva timp de către român care reclama pierderea documentelor şi a cardului bancar. După ce l-a sunat, un polițist a stabilit o întâlnire cu el pentru a-i restitui "documentele".

Ajunşi la locația stabilită, infractorul crezând că îi va fi înapoiat cardul pierdut s-a prezentat moment în care poliţiştii italieni l-au încătușat.

Românul a fost astfel condus în penitenciar pentru ispășirea pedepsei.

Citește şi: Ce sunt "pisica" şi "furculiţa", metodele folosite de escroci pentru a vă lua banii de pe carduri

×
Subiecte în articol: roman card bancar poliţişti italieni
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close