Antena 3 CNN Actualitate Social O româncă a fost ucisă şi îngropată în curtea unei locuinţe din Serbia pentru 20.000 de euro

O româncă a fost ucisă şi îngropată în curtea unei locuinţe din Serbia pentru 20.000 de euro

Tragedia a avut loc într-un oraș din Serbia, acolo unde o româncă a fost ucisă de o femeie şi fiul ei și îngropată în curtea unei case pentru 20.000 de euro.

O româncă a fost ucisă şi îngropată în curtea unei locuinţe din Serbia pentru 20.000 de euro
Sursa foto: sandzaklive.com
de Claudia Popovici    |    20 Mai 2021   •   19:06

Tragedia a avut loc pe 18 mai în oraşul Pancevo, Serbia. Potrivit primelor informații,  Bogdanka G. (68 de ani) și fiul ei Bogdan M. (46 de ani) au ucis o româncă pentru 20.000 de euro și au îngropat-o în curtea casei lor.

În urma cercetărilor, poliţişti au stabilit că cei doi criminali au prestat servicii de contabilitate pentru mulți vânzători din piața de vechituri din Pancevo, acolo unde lucra şi locuia şi românca.

Autoritățile spun că victima le-a dat celor doi 20.000 de euro pentru a-i plăti dările la stat, însă cei doi au decis să păstreze banii pentru ei.

Trupul româncei a fost descoperit miercuri, de anchetatori. Mai mult, vecinii femeii le-au spus poliţiştilor că cei doi dețin mai multe locuințe, care acum vor obiectul unei ample anchete, mai ales că există suspiciunea că mama şi fiul ar avea mai multe victime la activ, informează presa locală, citată de stiridiaspora.ro

Autopsia va arăta cum şi-a găsit sfârșitul românca, iar ancheta va stabili dacă banii au fost motivul pentru care cei doi au recurs la un asemenea gest. 

×
Subiecte în articol: Serbia romanca ucisa îngropată bani
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close