x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-au urcat în avion și așteptau să aibă parte de o vacanță frumoasă. La un moment dat ceva neprevăzut s-a întâmplat. Toți pasagerii au rămas uimiți când au văzut ce făceau cele trei prietene

de 16 Apr 2018   •   14:34
S-au urcat în avion și așteptau să aibă parte de o vacanță frumoasă. La un moment dat ceva neprevăzut s-a întâmplat. Toți pasagerii au rămas uimiți când au văzut ce făceau cele trei prietene 16
Foto: Pixabay.com

Trei prietene au ajus să se ia la bătaie la bordul unui avion, după ce au băut câteva pahare cu alcool. Personalul zborului ce se îndrepta spre Tenerife a fost nevoit să intervină pentru a pune capăt scandalului.

Tinerele, amețite de alcool, au început să țipe una la cealaltă, să se tragă de păr și să se pălmuiască. Una dintre femeile implicate în incident s-a ales cu răni serioase la nivelul feței.

“Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când au urcat la bordul aeronavei se îmbrățișau și își vorbeau frumos, se complimentau. Îți puteai da seama ușor că sunt prietene foarte apropiate. Ca din senin au început să se certe și să injure îngrozitor.”, a spus un pasager, potrivit thesun.co.uk.

Mulți dintre pasageri au chemat, revoltați, o stewardesă care le-a luat sticlă de vodka. Atunci, întâmplarea a degenerat. 

Pentru a pune capăt scandalului, personalul de zbor a intervenit, reușind cu greu să le despartă pe cele trei. La aterizare, tinerele au fost reținute de autoritățile locale.

sati