Antena 3 CNN Actualitate Social Declaraţia sfâşietoare a unei pensionare: "Am găsit pe cineva care îmi dă 10 milioane şi să dau înapoi 15, peste două luni, ca să pot face Paştele"

Declaraţia sfâşietoare a unei pensionare: "Am găsit pe cineva care îmi dă 10 milioane şi să dau înapoi 15, peste două luni, ca să pot face Paştele"

Echipele Antenei 3 sunt în pieţele Bucureştene pentru a vedea ce preţuri sunt şi ce îşi permit oamenii să cumpere pentru masa de Paşte. La Piaţa Moghioroş din Bucureşti, o pensionară a dezvăluit modul în care reuşeşte să facă faţă scumpirilor.

Declaraţia sfâşietoare a unei pensionare: "Am găsit pe cineva care îmi dă 10 milioane şi să dau înapoi 15, peste două luni, ca să pot face Paştele"
de Roana Rotaru    |    19 Apr 2022   •   15:02

Cu preţuri într-o continuă ascensiune, Paştele din acest an este cel mai scump din ultima decadă. Mulţi români trebuie să îşi reducă drastic lista de cumpărături sau să se împrumute. 

Iată declaraţiile unei pensionare aflate azi la Piaţa Moghioroş din Bucureşti:

"Ce să facem de Sfintele Paşti? Punem şi noi acolo de o ciorbă de miel, că de friptură nu avem bani. Toate s-au scumpit, parcă nici nu îţi mai vine să mănânci. Şi o ciorbă de zarzavat te duce aproape de milion. 

Suntem vai de capul nostru... Rupem de la medicamente ca să putem lua şi noi o bucăţică de carne."

Pentru a reuşi să pună câte ceva pe masa de Paşte, femeia spune că s-a împrumutat cu o dobândă de 50% pentru două luni. 

"Am găsit pe cineva care îmi dă şi mie zece milioane şi să dau înapoi 15, peste două luni.", spune femeia. 

   

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close