Antena 3 CNN Actualitate Social Se deschide un nou centru pentru pașapoarte. Carmen Dan: „Deja am văzut o relaxare a presiunii la ghișee”

Se deschide un nou centru pentru pașapoarte. Carmen Dan: „Deja am văzut o relaxare a presiunii la ghișee”

Se deschide un nou centru pentru pașapoarte. Carmen Dan: „Deja am văzut o relaxare a presiunii la ghișee”
16 Iul 2018   •   10:32

Un nou sediu pentru Serviciul de eliberare a paşapoartelor va funcţiona, începând de luni, în mall-ul ParkLake din Sectorul 3 al Capitalei, urmând să fie relocate sediile din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei.

„Deja am văzut o relaxare a presiunii la ghișee după ce am deschis sediul din mall, sediu care este ultramodern, dotat cu 14 ghișee în care se procesează cererile de eliberare și în 4 ghișee unde se eliberează pașapoartele. Oamenii au înțeles și acea campanie pe care am desfășurat-o și-a atins scopul. Avem și ghișee de trezorerie, deci oamenii nu trebuie să iasă din mall pentru a-și plăti taxele”, a spus ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Ministrul a apreciat faptul că românii au înţeles mesajul campaniei MAI prin care erau îndemnaţi să îşi facă documente de călătorie pe tot parcursul anului, nu doar vara.

„Pot să spun că în semestrul I 2018, am eliberat în jur de 105.000 paşapoarte comparativ cu semestrul I din anul trecut, când am avut aproximativ 77.000 de paşapoarte eliberate, ceea ce înseamnă că lucrul acesta s-a făcut în condiţii civilizate”, a afirmat Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: carmen dan pasapoarte sediu mall
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close