Antena 3 CNN Actualitate Social Situație incredibilă în Suceava. La Spitalul Județean se va plăti taxă pentru papucii de unică folosință

Situație incredibilă în Suceava. La Spitalul Județean se va plăti taxă pentru papucii de unică folosință

Situație incredibilă în Suceava. La Spitalul Județean se va plăti taxă pentru papucii de unică folosință
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
28 Feb 2019   •   21:26

Consiliul Judeţean Suceava a adoptat, joi, un proiect de hotărâre privind instituirea unei taxe de un leu pe care vizitatorii Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou din Suceava trebuie să o achite obligatoriu la intrarea în spital pentru a-şi achiziţiona papuci de unică folosinţă. 

Consilierii Judeţeni din Suceava au adoptat în şedinţa de joi, în unanimitate, un proiect de hotărărâte privind instituirea unor tarife practicate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava şi care prevede instituirea unei taxe de un leu pentru utilizarea papucilor de unică folosinţă de către vizitatori, scrie libertatea.ro. 

„Pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale în spital se impune utilizarea de către vizitatori a papucilor de unică folosinţă. Având în vedere preţurile practicate pe piaţă, tariful propus pentru utilizarea papucilor de unică folosinţă este de un leu/pereche”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat joi. 
 

×
Subiecte în articol: Suceava taxa
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close