Antena 3 CNN Actualitate Social Momentul în care un şofer forţează bariera de trecere peste şina de tren, în Capitală

Momentul în care un şofer forţează bariera de trecere peste şina de tren, în Capitală

Imagini incredibile în care un şofer forţează bariera de la o trecere de la o cale ferată au fost surprinse în Capitală. 

Momentul în care un şofer forţează bariera de trecere peste şina de tren, în Capitală
Sursa foto: Colaj CFR Infrastructura
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2021   •   15:01

Camerele de supraveghere ale CFR din cartierul Andronache au surprins momentul în care un şofer forţează bariera lăsată. 

Pe filmare se vede cum, inițial, șoferul încetinește, însă apoi, apasă pedala de accelerație și trece cu viteză peste şina de tren. 

În urma acestui incident, CFR Infrastructură a trimis imaginile la Poliție, iar șoferul este acum dat în urmărire. 

De îndată ce va fi identificat, conducătorul auto teribilist va rămâne fără permis timp de trei luni. 

"Bucureşti, 1 noiembrie 2021

UN ALT ȘOFER INCONȘTIENT forțează traversarea TRECERII LA NIVEL CU CALEA FERATĂ printre BARIERE

Deși în ultima perioadă am sesizat public gravele abateri de la respectarea regulilor de circulație rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată, un nou caz de inconștiență a fost surprins duminică, 31 octombrie 2021, la ora 07.45, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între stațiile București Băneasa - Pantelimon, cartierul ANDRONACHE.

Imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto.

CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulație prevăzute de CODUL RUTIER, prin monitoizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ!

Reamintim participanților la trafic importanță respectării semnalizării la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece:

- O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă!

- O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor!

- O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

- O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!", este mesajul transmis de CFR Infrastructură pe pagina de Facebook.

https://fb.watch/8-CWKjsH_1/

În urmă cu câteva luni, a avut loc încă un caz similar.

Momentul în care un şofer în viteză rupe barierele de la trecerea peste calea ferată. "Încă nu ajunsese trenul de Constanţa care circulă cu 160 km/h"

Un şofer teribilist a fost filmat chiar în timp ce ignora bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, din satul Pasărea, comuna Brăneşti.

În imaginile postate de CFR Infrastructură pe pagina de Facebook, se vede cum conducătorul auto trece cu maşina şi rupe bariele.

Imaginile au fost postate de reprezentanţii CFR Infrastructură, iar autorităţile atrag atenţia că în acest mod se pot întâmpla tragedii. 

Şoferul beat care a rupt barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat cu maşina este un medic din Capitală

Şoferul mașinii care în urmă cu câteva zile a trecut în viteză peste barierele coborâte de cale ferată din Brănești a fost prins şi audiat de poliţişti.

Potrivit unor surse judiciare, conducătorul auto este Vlad Roșca, medic urolog la Spitalul Județean Ilfov, informează gandul.ro.

Marţi, un şofer teribilist a fost filmat chiar în timp ce ignora bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, din satul Pasărea, comuna Brăneşti.

×
Subiecte în articol: bariera tren cale ferata Andronache
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close