Antena 3 Actualitate Social Soluţia împotriva şpăgii găsită de managerul unui spital din România. Sumele au fost afişate la intrare

Soluţia împotriva şpăgii găsită de managerul unui spital din România. Sumele au fost afişate la intrare

03 Oct 2019   •   09:39
Soluţia împotriva şpăgii găsită de managerul unui spital din România. Sumele au fost afişate la intrare
Sursa foto: Foto: pixabay

Managerul Spitalului Judeţean din Bistriţa a luat decizia să amplaseze la intrarea în unitatea sanitară un afiș cu sumele pe care bolnavii sunt obligați să le plătească, potrivit legii, încearcând astfel să-i convingă să nu mai dea șpagă cadrelor medicale.

Potrivit știrileprotv.ro, la externare, pacienții vor achită 10 lei, iar rudele internate la cerere cu pacienţii vor plăti 20 de lei pe zi.

Tot la intrare, pacienții îşi vor lua angajamentul în scris, că nu vor mai oferi bani. Iar cei care nu respectă regulă, dar şi medicii reclamaţi, că au cerut o atenţie, vor da explicaţii la poliţie.

În ultimii ani, la Spitalul Judeţean Bistriţa au ajuns medicii din toată ţara, atraşi de condiţiile de muncă: aparatura este performanţă, iar saloanele, curate şi dotate cu televizoare şi frigidere.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close