Antena 3 CNN Actualitate Social Tatăl copilului din Hunedoara născut bolnav susține că medicul l-a amenințat, după ce nu a reușit să-i cumpere tăcerea

Tatăl copilului din Hunedoara născut bolnav susține că medicul l-a amenințat, după ce nu a reușit să-i cumpere tăcerea

Tatăl copilului din Hunedoara născut bolnav susține că medicul l-a amenințat, după ce nu a reușit să-i cumpere tăcerea
de M.Z.    |    15 Iul 2017   •   11:26

Tatăl copilului din Hunedoara care susține că micuțul s-a născut bolnav, pentru că medicul nu ar fi avut grijă de soția lui la naștere, a declarat, la Antena 3, că doctorul l-ar fi amenințat, dacă nu se înțeleg fără procuratură și fără presă.

În plus, în cazul în care copilul va supraviețui și va avea un handicap, medicul s-ar fi oferit să-i dea și un cărucior pentru persoane cu dizabilități.

Remus Nedelca, tatăl copilului, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că doctorul i-ar fi propus să se înțeleagă fără poliție, procuratură și televiziuni, care sunt ”niște rahaturi”, în caz contrar, medicul spunând că ”schimbă foaia”.

”Mi-a spus că putem lupta cu armele, că și el e om și trebuie să se apere”, a continuat tatăl copilului, care crede că medicul se referea la relațiile pe care le are.

Bărbatul spune că mai are acasă trei copii sănătoși, iar medicul i-ar fi recunoscut că este vinovat pentru că micuțul s-a născut cu unele probleme medicale.

De asemenea, bărbatul povestește că medicii i-au spus că, în cazul în care copilul va trăi, ar putea rămâne cu un handicap.

”Copilul e sub tratament și durează 1-3 ani. Medicii au spus că dacă va rămâne în viață, va rămâne cu sechele, cu handicap”, a spus Remus Nedelca.

O familie din Hunedoara acuză medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie a Spitalului Municipal că nu a vrut să asiste la naşterea copilului său şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate.

Citiți și Cum vrea un medic să cumpere tăcerea părinților: Dacă moare bebelușul, eu mă ocup de înmormântare, de pomană

×
Subiecte în articol: copil bolnav Hunedoara
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close