Antena 3 CNN Actualitate Social Tentativă de omor chiar în ziua de Paşti. Un prahovean a supraviețuit miraculos după ce a fost aproape decapitat

Tentativă de omor chiar în ziua de Paşti. Un prahovean a supraviețuit miraculos după ce a fost aproape decapitat

Tentativă de omor chiar în ziua de Paşti. Un bărbat de 41 de ani, din Prahova, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în zona gâtului.

Tentativă de omor chiar în ziua de Paşti. Un prahovean a supraviețuit miraculos după ce a fost aproape decapitat
Sursa foto: Hepta
20 Apr 2020   •   11:27

Se pare că incidentul s-a produs după ce între victimă şi agresor ar fi izbucnit un conflict pe condul consumului de alcool. Agresorul a fost prins și este cercetat acum pentru tentativă de omor.

”Astăzi, în jurul orelor 00:20, am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată pe raza localității Pleașa.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, pe fondul consumului de alcool, între doi bărbați a izbucnit un conflict verbal, care a degenerat, cei doi agresându-se fizic. Ambii au fost transportați la spital.

Autorul se află în custodia poliției. Cercetările continuă, în baza diagnosticului stabilit și a concluziilor medicului legist, urmând a se aprecia cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.”, se arată într-un comunicat al IPJ.

×
Subiecte în articol: tentativa omor prahova
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close