Antena 3 CNN Actualitate Social Tzancă Uraganu, amenințat cu moartea. Manelistul a fost audiat de procurorii DIICOT

Tzancă Uraganu, amenințat cu moartea. Manelistul a fost audiat de procurorii DIICOT

Manelistul Tzancă Uraganu a fost audiat astăzi la DIICOT. Acesta s-a ascuns de interlopi și a cerut ajutorul Poliției. El spune că a fost urmărit, șantaj și tâlhărit. Într-o postare pe rețelele de socializare, manelistul a declarat că a fost amenințat cu moartea de interlopi. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2024   •   22:08

Autoritățile s-au sesizat după anunțul postat pe rețelele de socializare făcut de manelistul Tzancă Uraganu. El spune că este nevoit să stea pitit pentru că era amenințat de interlopi. 

Tzancă Uraganu le-a povestit anchetatorilor din cadrul DIICOT toate detaliile cu privire la scandalul dintre el și cei care încearcă să scoată bani de la el. Cel mai probabil, vor fi chemate la audieri și persoanele respective. 

Acesta spune că nu se va lăsa până când nu face va dreptate. Manelistul spune că se teme pentru viața lui.  Din această cauză, Tzancă Uraganu a stat ascuns, deși trebuia să onoreze mai multe evenimente. 

Citește și: Tânăra care renunță la moștenirea de 25 de milioane de euro, pe motiv că nu o merită. Ce se va întâmpla cu banii

Problemele cu acești indivizi ar fi început în urmă cu mai multe luni, când acești interlopi i-ar fi luat un ceas și mai mulți bani. 

×
Subiecte în articol: Poliția Capitalei Tzanca Uraganu DIICOT
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close