Un copil de 11 ani din Galați a fost amenințat cu cuțitul pentru 15 lei. Suspectul a fost arestat preventiv

18 Feb 2019   •   13:42
Un copil de 11 ani din Galați a fost amenințat cu cuțitul pentru 15 lei. Suspectul a fost arestat preventiv

Un tânăr de 18 ani din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi tâlhărit doi minori de 11 şi 14 ani, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Galaţi cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Din verificări a reieşit că o persoană necunoscută ar fi ameninţat victima cu un cuţit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuieşte, şi i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa. 

La scurt timp după primirea reclamaţiei, poliţiştii au identificat şi depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, în aceeaşi zi, victima fiind un minor de 14 ani pe care, folosind violenţa şi ameninţarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 lei. 

Tânărul de 18 ani a fost prezentat magistraţilor care au dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a agresorului. 

Sursă: Agerpres
x close