x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un fost coleg al polițistului pedofil rupe tăcerea: ”În 2015 a intrat peste o femeie în casă. Eugen Stan i-ar fi rupt lenjeria intimă doamnei, s-a luat la bătaie cu soțul, însă totul s-a mușamalizat”

de 09 Ian 2018   •   23:32
Un fost coleg al polițistului pedofil rupe tăcerea: ”În 2015 a intrat peste o femeie în casă. Eugen Stan i-ar fi rupt lenjeria intimă doamnei, s-a luat la bătaie cu soțul, însă totul s-a mușamalizat” 16
Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro

Un fost coleg al polițistului pedofil s-a hotărât să rupă tăcerea. Bărbatul a povestit un incident din 2015, unde Eugen Stan ar fi fost implicat într-un nou incident asemănător.

”I se spunea violatorul. În 2015 a intrat peste o femeie în casă. La scurt timp a apărut și soțul acesteia. Eugen Stan i-ar fi rupt lenjeria intimă doamnei, s-a luat la bătaie cu soțul, însă totul s-a mușamalizat. Am înțeles că s-a clasat dosarul. Nouă nu ne venea să credem. Ne-a stricat imaginea tuturor. Când am văzut imaginile, eu, împreună cu alți colegi, ne-am dat seama că este el. Am sesizat șefii, dar nu ne venea să credem că e el.”, a declarat polițistul.

sati