Antena 3 CNN Actualitate Social Viorica Dăncilă, anunț despre spitalele regionale: „Noul Guvern are totul pregătit și sper să continue demersurile noastre”

Viorica Dăncilă, anunț despre spitalele regionale: „Noul Guvern are totul pregătit și sper să continue demersurile noastre”

Viorica Dăncilă, anunț despre spitalele regionale: „Noul Guvern are totul pregătit și sper să continue demersurile noastre”
Sursa foto: Sursă foto: gov.ro
04 Noi 2019   •   11:40

Premierul demis Viorica Dăncilă i-a mulțumit luni, în cadrul ședinței de Guvern, ministrului Sănătății Sorina Pintea pentru modul în care a acționat în cazul spitalelor regionale, precizând că noul Guvern are totul pregătit.

„Au acționat cu consecvență pentru a ajunge astăzi să avem pregătite documentele și soluțiile de finanțare necesare construirii celor trei spitale regionale. Noul guvern are totul pregătit și sper să continue demersurile noastre pentru ca cetățenii să beneficieze de noi spitale la Iași, Cluj-Napoca și Craiova. Spitatul de la Iași”, a spus Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern.

Viorica Dăncilă a mai declarat în cadrul ședinței că va fi aprobat studiul de fundamentare , pentru un proiect de parteneriat public-privat, ce vizează realizarea unei bănci naţionale de sânge, plasmă umană şi celule stem.

„Aprobăm studiul de fundamentare pentru construirea unei bănci de sânge, plasmă umană și celule stem Obiectivul face parte din Strategia Națională de Sănătate 2014-2020, care vizează îmbunătățirea serviciilor medicale. De realizare a băncii naționale de sânge plasmă umană și celule stem vor benefia toate centrele de transfuzii din rețeaua Ministerului Sănătății, maternitățile din rețeaua publică și privată, unitățile de transfuzie publică și privată”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Citește Și Viorica Dăncilă, despre programul Guvernului Orban: „Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis pornește cu stânga”

×
Subiecte în articol: guvern viorica dancila
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close