Antena 3 CNN Actualitate Social Viorica Vodă, noi declaraţii despre abuzurile de pe platourile de filmare: "Un regizor mi-a smuls sutienul"

Viorica Vodă, noi declaraţii despre abuzurile de pe platourile de filmare: "Un regizor mi-a smuls sutienul"

Viorica Vodă vine cu noi dezvăluiri despre hărţuirea sexuală la care a fost supusă după ce a jucat în filmul Filantropica, explicând că nu avea de gând să deschidă subiectul la Premiile Gopo.

Viorica Vodă, noi declaraţii despre abuzurile de pe platourile de filmare: "Un regizor mi-a smuls sutienul"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Cristian Radu Nema
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2022   •   14:31

Actriţa a povestit şi o întâmplare concretă din viaţa sa, când un regizor i-a smuls sutienul în timpul filmărilor pentru că a refuzat să se întâlnească cu el, potrivit stirileprotv.ro.  

"Mi s-a întâmplat cu un regizor. Mi-a dat un număr de telefon pe scenariu. Mi-a zis să-l sun după ora 17 să-i zic ce melodie cânt. 

Nu l-am sunat. Filmarea a fost grea, jucam pe tren şi la un moment regizorul respectiv mi-a cerut să renunţ la sutien. 

Nu am vrut, am reacţionat. A început să urle, m-a jignit de faţă de toată echipa. M-a ridicat şi mi-a smuls sutienul de pe mine. Mi-a spus să am o scenă erotică cu colega mea. 

Eu m-am blocat, am început să plâng cu sughiţuri, tremuram. Pentru că nu l-am sunat în privat, el a făcut asta", a declarat Viorica Vodă.

"Am suferit, am plâns. Ca să faci psihoterapie sunt costuri foarte mari. Am internalizat foarte mult aceste sentimente şi de fiecare dată când am fost pusă în situaţii, am trecut cronic prin nişte stări. Oamenii judecă superficial", a continuat a spus Viorica Vodă. 
 

×
Subiecte în articol: Viorica Vodă sutien
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close