Antena 3 CNN Actualitate Social Anchetat de poliție, vloggerul Alexandru Bălan cere scuze, după instigarea la violență și hărțuire sexuală împotriva adolescentelor

Anchetat de poliție, vloggerul Alexandru Bălan cere scuze, după instigarea la violență și hărțuire sexuală împotriva adolescentelor

Un vlogger urmărit de peste 850.000 de persoane este cercetat de poliție după afirmațiile scandaloase făcute pe internet.

Anchetat de poliție, vloggerul Alexandru Bălan cere scuze, după instigarea la violență și hărțuire sexuală împotriva adolescentelor
02 Iun 2020   •   09:52

Alexandru Bălan, cunoscut în spațiul on-line sub numele de Colo, a instigat la violarea minorelor după ce e povestit o experiență personală cu o fată despre care susține că avea 16 ani. 

În videoclipul inițial, acesta și-a justificat afirmațiile prin faptul că are fetișuri. 

Alexandru Bălan a postat un video pe canalul personal de YouTube prin care își cerea scuze pentru acea postare despre care spune că a fost făcută cu foarte multă vreme în urmă. 

Youtuber-ul Alexandru Bălan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din online-ul românesc. Cei mai mulți dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenți cu vârste sub 18 ani.

În cadrul unei transmisiuni live, Colo povestește, în primă fază, despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărțit. Tânărul spune că minora „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție.

Povestea este urmată de o serie de afirmaţii cel puţin şocante, în care Colo critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre.

×
Subiecte în articol: Colo
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close