Antena 3 CNN Actualitate Șoferul acuzat că a provocat accidentul lui Becali este de negăsit

Șoferul acuzat că a provocat accidentul lui Becali este de negăsit

Şoferul care a fost implicat în accidentul lui Gigi Becali este de negăsit. Poliţiştii îl caută pe conducătorul auto acuzat de Becali că nu s-a asigurat înainte să intre în depăşire şi astfel a provocat accidentul. Patronul FCSB, care s-a ales cu o coastă fisurată, spune că a fost nevoit să vireze brusc, motiv pentru care a ajuns cu maşina în şanţ.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   11:13

Nu există imagini care să fi surprins exact momentul impactului, însă autoritățile încearcă să identifice acel bărbat care se afla la volanul mașinii, iar apoi vor încerca să-l depisteze. 

Reamintim că accidentul s-a produs duminică, iar potrivit spuselor lui Gigi Becali, totul s-a întâmplat atunci când a încercat să intre într-o depășire cu autoturismul de lux în care se afla.

Șoferul din față a intrat pe aceeași bandă fără să se asigure, așa că Becali a tras de volan ca să evite impactul și a ajuns în șanț.

Citește și: Decizia pe care a luat-o Gigi Becali după ce a fost testat pentru consum de droguri: "Le-am promis la milițieni"

Patronul FCSB a ieșit apoi din mașină și a așteptat pe câmp să vină cineva să-l ia de acolo.

Până la acest moment, știm că în urma acestui accident rutier, Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată, în urma căruia trebuie să poarte un corset, iar mașina lui, un Rolls Royce a fost avariată.

×
Subiecte în articol: accident Gigi Becali
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close