Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria

Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria

Un şofer de TIR a murit strivit în propria cabină, după un accident cumplit în care au fost implicate două camioane înmatriculate în România, pe autostrada M4 din Ungaria.

Un şofer de TIR a murit într-un cumplit accident cu două camioane româneşti, pe autostrada M4 din Ungaria
Sursa foto: Facebook | Kohazi Karoly
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2023   •   11:48

Tragedia s-a produs ieri, 16 martie 2032, în jurul orei 10.00, pe autostrada M4, în zona oraşului Szolnok din Ungaria. Totul a început după ce şoferul unui camion înmatriculat în România a decoperit că are defecţiuni tehnice, motiv pentru care a oprit pe banda de urgenţă.

Şoferul a oprit camionul, apoi a lăsat un triunghi reflectorizant în spatele remorcii, la o distanţă de câţiva metri, tocmai pentru a semnaliza mai bine faptul că TIR-ul este oprit.

Din motive încă necunoscute, un alt şofer care conducea un TIR înmatriculat în România nu a observat camionul oprit şi a intrat cu viteză maximă în remorca acestuia.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul aflat în al doilea camion a murit pe loc, strivit în propria cabină, potrivit police.hu.

Citeşte şi: "Rămâi eroul familiei noastre". Un şofer român de TIR a salvat de la moarte o fetiţă, în faţa unui bar din Italia

Üllő M4 autópálya. Kolega nem élte túl ?

Publicată de Kőházi Károly pe Joi, 16 martie 2023

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close