Antena 3 CNN Actualitate Șoferul care a furat o mașină dintr-un mall și a fost oprit de politiști cu focuri de armă, a fost arestat preventiv

Șoferul care a furat o mașină dintr-un mall și a fost oprit de politiști cu focuri de armă, a fost arestat preventiv

Șoferul care a furat mașina unei femei din parcarea unui mall din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2023   •   17:03

Bărbatul care a furat duminică o mașină dintr-un mall din București și a fost prins după ce polițiștii au tras focuri de armă în pneurile autoturismului urmărit a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din probatoriu a reieșit faptul că, în timp ce se afla în parcarea unui complex comercial, din Sectorul 1, un bărbat, în vârstă de 38 ani, prin întrebuințarea de violențe asupra unei femei (prin aceea că ar fi lovit-o cu mașina în momentul plecării de pe loc), a sustras din posesia acesteia un autoturism.

Ulterior, în apropierea unui magazin, a oprit pentru a demonta plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, pe care le-a aruncat.

Bărbatul și-a continuat deplasarea, pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers către Ploiești, fiind reperat și imobilizat, prin folosirea armamentului, de către polițiștii din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, pe raza localității Ciolpani.

Citește și: Intervenţie în forţă a Poliţiei, după ce un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui la bord, în Florida

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close