Antena 3 CNN Externe Intervenţie în forţă a Poliţiei, după ce un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui la bord, în Florida

Intervenţie în forţă a Poliţiei, după ce un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui la bord, în Florida

Un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui, de 11 ani, la bord, în Florida. Iată ce l-a determinat pe copil să recurgă la acest gest!

Intervenţie în forţă a Poliţiei, după ce un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui la bord, în Florida
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    24 Sep 2023   •   16:19

Cei doi copii, în vârstă de doar 10 și 11 ani, s-au gândit să fure mașina mamei lor și să fugă în California, după ce fetița fusese pedepsită și mama i-a interzis dispozitivele electronice, pentru că se purtase urât.

Copiii au reușit să parcurgă peste 300 de kilometri înainte ca poliția să-i oprească pe autostradă. Mama îi declarase dispăruți, îngrijorată, gândindu-se la ce e mai rău.

Mașina condusă de băiatul de 10 ani a fost oprită în nordul Floridei, joi, cu puțin înainte de ora 4 dimineața.

Adjuncții, crezând că au de-a face cu hoți de mașini, și-au scos armele și le-au ordonat celor din mașină să iasă afară, potrivit The Guardian.

"Spre surprinderea lor, adjuncții au observat un șofer în vârstă de 10 ani ieșind din vehicul împreună cu sora sa de 11 ani", au precizat polițiștii.

Copiii le-au spus adjuncților că fata era supărată, așa că băiatul o ducea cu mașina în California. Mama a refuzat să depună plângere, iar copiii i-au fost încredințați.

×
Subiecte în articol: copil Florida poliție
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close