Antena 3 CNN Actualitate Un șofer din Timișoara a murit în timp ce completa înțelegerea amiabilă, după accidentul rutier în care a fost implicat

Un șofer din Timișoara a murit în timp ce completa înțelegerea amiabilă, după accidentul rutier în care a fost implicat

Un șofer, în vârstă de 68 de ani, a murit, astăzi, chiar în timp ce completa înțelegerea amiabilă în urma accidentului rutier în care a fost implicat, în Timiș.

Un șofer din Timișoara a murit în timp ce completa înțelegerea amiabilă, după accidentul rutier în care a fost implicat
de Andreea Borboros    |    18 Dec 2023   •   18:21

Un șofer de 68 de ani din Timișoara a murit de spaimă, după ce a provocat o tamponare, la intrare în Moșnița Nouă. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 16:00 la intrare dinspre Timișoara, în comuna Moșnița Nouă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul se afla în coloana de mașini formată la trecerea la nivel cu calea ferată. Într-o fracțiune de secundă, ceva i-a distras atenția și a lovit mașina din față, care circula regulamentar.

Citește și: Noi modificări la Codul Rutier 2023. Toți viitori șoferi, șoferii tineri, pietonii și bicicliștii trebuie să știe asta

Imediat după ce a coborât din mașină să constate pagubele, bărbatului de 68 de ani, care era cunoscut cu probleme cardiace, i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Martorii au chemat imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bătrân decât să constate decesul. Traficul în zonă a fost îngreunat. 

”Un conducător auto nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţa lui, iar la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă a lovit-o. Autoturismele au fost uşor avariate, iar şoferii au oprit pe dreapta, în afara carosabilului, pentru a completa o înţelegere amiabilă. Însă în timp ce şoferii completau documentele, unul dintre ei a decedat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Poliției Județene Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident Timis mort
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close