Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul Sofiei, tânăra moartă în condiţii misterioase în Istanbul

Răsturnare de situaţie în cazul Sofiei, tânăra moartă în condiţii misterioase în Istanbul

Antena 3 a prezentat în exclusivitate informații şi dezvăluiri despre moartea soției fotomodelului român, în hotelul din Turcia. Misterul se adâncește, mai ales că ultimul bărbat care a văzut-o în viață a fost eliberat după audieri. Presa din Turcia scrie că Sofia s-a înregistrat cu un alt nume la hotel.

Răsturnare de situaţie în cazul Sofiei, tânăra moartă în condiţii misterioase în Istanbul
Sursa foto: Facebook | Istvan Sarkozy
de Monica Yibudar    |    22 Iul 2022   •   14:51

În publicația turcă au apărut noi informații legate de moartea modelului rus. Polițiștii spun că aceasta s-ar fi înregistrat la hotel sub un alt nume. Acest fapt este cel puțin ciudat, în special din cauza faptului că Turcia are în ultima perioadă niște reguli extrem de stricte referitoare la cetățenii străini. 

Echipele departamentului de poliție au descoperit rapid că era vorba de modelul rus, Sofia Olifirenko. 

Persoana reținută în noaptea tragediei a fost ulterior eliberată. Bărbatul a declarat polițiștilor că el ar fi văzut-o pe Sofia în incinta cimitirului grec din apropierea hotelului. Aceasta părea devastată, nu era în stare să meargă, așa că a condus-o la hotel unde a rămas cu ea în cameră. 

Individul a spus polițiștilor că ar fi dormit împreună și că, la un moment dat, Sofia a ieșit calmă din cameră, s-a dus pe acoperiș și s-a aruncat în gol. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Presa turcă amintește că Sophia era căsătorită cu modelul român Istvan Sarkozy, pe care l-ar fi cunoscut în urmă cu aproximativ un an, la Istanbul. Cuplul ar fi locuit în Turcia timp de nouă luni. 

Interesant este, de asemenea, că rudele contactate de poliția turcă au spus că Sofia ar fi avut probleme psihice de ceva timp și că ar fi luat medicamente antidepresive. 

Pe de altă parte, presa turcă spune că tânăra ar fi fost excesiv de beată în noaptea tragediei și că era supărată deoarece ar fi avut probleme cu soțul ei pentru că ea credea că ar fi fost înșelată. 

Ancheta cu privire la moartea Sofiei este încă în desfășurare. 

Istvan Sarkozy este convins că soția sa a fost drogată

"Ea a fost drogată, deci a drogat-o cineva. Eu când am mers la Poliţie, ei deja știau şi m-au sunat atunci şi m-au amenințat" , a declarat Istvan Sarkozy, în exclusivitate la News Hour With CNN.

Este mărturia soțului Sofiei Olifirenko, top model internațional cu origini rusești. Istvan Sarkozy a aflat într-un mod șocant de moartea ei.

Nu știa că plecase în Turcia. A dat-o dispărută, apoi a primit un telefon. Trupul neînsuflețit al tinerei fusese găsit lângă un hotel din Istanbul. Căzuse de la etaj. Dar Istvan e convins că a fost ucisă. A plecat din țară să facă propria anchetă.

Soţul Sofiei Olifirenko susţine că fost ameninţat

Istvan a aflat că Sofia nu era la acelaşi hotel la care erau cazate toate colegele sale. Apropiaţii celor doi sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Ce s-a întâmplat cu exactitate nu ştim, dar este şocant şi pentru faptul că era un model internaţional. Se pare că uneori poate să existe acest risc al întâmplării unor tragedii neprevăzute", a spus Marius Molan, stilist de modă.

Conform unei publicaţii din Turcia, autorităţile au arestat o persoană deja, însă nu au precizat ce implicare ar fi avut posibilul suspect.

×
Subiecte în articol: Sofia Olifirenko Istanbul
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close