Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturia făcută de soţul Sofiei, tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, în Istanbul: "A fost drogată!"

Mărturia făcută de soţul Sofiei, tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, în Istanbul: "A fost drogată!"

Soţul supermodelului internaţional care şi-a găsit sfârşitul într-un mod suspect, în Turcia, a vorbit în exclusivitate, cu reporterii News Hour With CNN. El este convins că Sofia a fost drogată, ucisă şi face la Istanbul propria anchetă. El spune că autorităţile de acolo vor să muşamalizeze cazul şi că ar fi fost ameninţat.

Mărturia făcută de soţul Sofiei, tânăra care a murit după ce a căzut de la etaj, în Istanbul: "A fost drogată!"
Sursa foto: Istvan Sarkozy/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   22:45

Deocamdată, rezultatele analizelor revelă faptul că soţia lui era drogată atunci când a căzut - sau a fost împinsă - de la etaj.

Istvan Sarkozy este covins că soţia sa a fost drogată

"Ea a fost drogată, deci a drogat-o cineva. Eu când am mers la Poliţie, ei deja știau şi m-au sunat atunci şi m-au ameninţat" , a declarat Istvan Sarkozy, în exclusivitate la News Hour With CNN.

Este mărturia soţului Sofiei Olifirenko, topmodel internaţional cu origini ruseşti. Istvan Sarkozy a aflat într-un mod şocant de moartea ei.

Nu ştia că plecase în Turcia. A dat-o dispărută, apoi a primit un telefon. Trupul neînsufleţit al tinerei fusese găsit lângă un hotel din Istanbul. Căzuse de la etaj. Dar Istvan e convins că a fost ucisă. A plecat din ţară să facă propria anchetă.

Soţul Sofiei Olifirenko susţine că fost ameninţat

"Mi s-a spus să nu cumva să iau legătura cu fetele de la apartament care m-au informat că Sofia a dispărut, nici fetele nu mai încearcă să mă mai contacteze şi mă gândesc că şi ele au fost amenințate", a declarat tânărul.

Tot acolo, Istvan a aflat că Sofia nu era la acelaşi hotel la care erau cazate toate colegele sale. Apropiaţii celor doi sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Ce s-a întâmplat cu exactitate nu ştim, dar este şocant şi pentru faptul că era un model internaţional. Se pare că uneori poate să existe acest risc al întâmplării unor tragedii neprevăzute", a spus Marius Molan, stilist de modă

Conform unei publicaţii din Turcia, autorităţile au arestat o persoană deja, însă, nu au precizat ce implicare ar fi avut posibilul suspect.

Citiţi şi: Ultimele imagini cu Sofia, tânăra moartă în condiţii misterioase într-un hotel din Istanbul

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close