Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni, alături de Antena 3. Telespectatorii se solidarizează împotriva abuzului

Mii de oameni, alături de Antena 3. Telespectatorii se solidarizează împotriva abuzului

Mii de oameni, alături de Antena 3. Telespectatorii se solidarizează împotriva abuzului
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   10:17

Mii de mesaje de susţinere au venit pe mailul [email protected]. Oamenii spun că vor să iasă în stradă din cauza abuzului ANAF şi consideră că "Este inadmisibil ce se întâmplă".

Sunt alături de voi. Sunteţi singura televiziune din ţară care a reuşit cât de cât să scoată la lumină hoţia şi lăcomia acestor şacali ai puterii. Sunt şi eu o victimă a acestui regim hoţ şi mafiot. Singura soluţie este ieşirea în stradă şi înlocuirea întregii clase politice de hoţi şi şacali. Cei de la ANAF trebuie daţi în judecată pentru abuz în serviciu, dar cu justiţia din România totul este în zadar. Este un mesaj trimis de Traian Mantarosie din judeţul Covasna.

Să ştiţi că deşi nu sunt un urmăritor fidel al posturilor dumneavoastră, nu mi se pare corect să nu mai pot vedea siglele Antenei când butonez telecomanda. Vă doresc succes şi sper ca sloganul "Antena 3 e aici" să-l aud în continuare. Ne-a scris Cristian .

Aţi fost singura rază de lumină în "întunecatul ev mediu" instaurat de regimul băsist. Aţi fost singura noastră speranţă că lucrurile se vor schimba în bine cândva, că flacara democraţiei nu s-a stins în ţara noastră. Vă mulţumesc pentru toate acestea. Este mesajul de susţinere venit din partea lui Vlad Marian.

Sunteţi cei mai tari. Nu vi se poate întâmpla asta, nu se poate! Nu imi vine să cred ca se poate întâmpla asta. Suntem prea mulţi cei care şi-au pus speranţa în voi, ar trebui iniţiată o petiţie să vă ajutăm şi de aici din Ardeal. Încă mai cred că binele va învinge, ne-a transmis Ioana din Cluj.

Vă invităm să ne trimiteți în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa de email [email protected]. Echipa Antena 3 le va citi pe toate, iar gândurile dumneavoastră vor ajunge în jurnalele postului nostru.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: post confiscat abuz ANAF
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close