x close

Sorin Blejnar a ajuns la Penitenciarul Rahova - VIDEO

07 Mai 2019   •   16:30
Sorin Blejnar a ajuns la Penitenciarul Rahova - VIDEO

Update: Sorin Blejnar a ajuns la Penitenciarul Rahova, acolo unde va rămâne încarcerat.

Urmează să i se facă toate analizele medicale, apoi perioada de carantină, iar în final se va stabili regimul de detenție.

Cel care a instrumentat dosarul lui Blejnar și anume Mircea NEgulescu a oferit o reacție exclusivă la Atena 3.

”Eu am instrumentat dosarul împreună cu Giruela Deaconu. Sentința aceasta definitivă dovedește că ancheta a fost făcută corect, dar nu pot să mă bucur de necazul unui om pe latura umană, din punctul de vedere al respectării normelor de procedură. 
Condamnarea dovedește că au fost respectate normele legale și dreptul la un proces echitabil așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri pe care eu le-am instrumentat”, a spus Negulescu, exclusiv pentru Antena 3.

Știrea inițială: Fostul Șef al ANAF s-a predat la Poliția Capitalei. Acesta va merge direct către penitenciarul Rahova. 

Acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare într-o dosar deschis și trimis în judecată de către cei de la DNA Ploiești.

Iniţial, Blejnar a fost condamnat la 6 ani închisoare de Tribunalul Bucureşti, în octombrie 2018, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a redus pedeapsa la 5 ani închisoare.

Citește Și Sorin Blejnar, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare: ”Acum merg către penitenciar să mă predau. Este o decizie nedreaptă”

Citeşte mai multe despre:

condamnat Politia Capitalei dna ploiesti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati