Antena 3 CNN Actualitate Sorin Blejnar are interdicţie de a părăsi ţara. Fostul şef al Fiscului, cercetat pentru evaziune fiscală

Sorin Blejnar are interdicţie de a părăsi ţara. Fostul şef al Fiscului, cercetat pentru evaziune fiscală

Sorin Blejnar are interdicţie de a părăsi ţara. Fostul şef al Fiscului, cercetat pentru evaziune fiscală
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    17 Iul 2012   •   09:48
Update 11.25 - Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a primit, marţi, interdicţia de a părăsi ţara.

Update 11.13
- Sorin Blejnar a plecat de la sediul DNA, unde a petrecut timp de aproximativ o oră. Fostul şef al Fiscului susţine că a dat o declaraţie în acest dosar şi a clarificat problema, spunând că el nu are nici o legătură cu dosarul instrumentat la DNA. Aceasta este prima dată când Blejnar este citat în acest dosar la DNA.
_______________________________________________________

Fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost citat pentru audieri, într-un dosar în care ar fi cercetat de complicitate la evaziune fiscală.

La intrarea în sediul DNA, Sorin Blejnar a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor. Fostul şef al ANAF a venit însoţit de avocat, el fiind citat în dosarul în care sunt anchetaţi fostul său şef de cabinet Codruţ Marta şi fostul şef al Vămilor Viorel Comăniţă pentru o evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

Sorin Blejnar este urmărit penal într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt cercetate 11 persoane, printre care şi fostul şef al SIPI Constanţa, Dan Secăreanu.

Aceştia sunt acuzaţi că au permis şi sprijinit funcţionarea unei reţele care importa motorină, dar plătea accize pentru păcură, obţinând astfel un profit de milioane de euro .







×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close