Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu îi face praf pe politicieni, din penitenciar. Cum va arăta noul Guvern, în opinia afaceristului

Sorin Ovidiu Vîntu îi face praf pe politicieni, din penitenciar. Cum va arăta noul Guvern, în opinia afaceristului

Sorin Ovidiu Vîntu îi face praf pe politicieni, din penitenciar. Cum va arăta noul Guvern, în opinia afaceristului
31 Dec 2016   •   14:29

Sorin Ovidiu Vîntu publică pe blog un amplu articol în care explică motivele pentru care anul acesta a iubit Crăciunul mai mult ca oricând, în ciuda faptului că este încarcerat ”într-unul din grămada de dosare pe care niște funcționari ai statului nedemni de autoritatea cu care au fost investiți, mi le-au înscenat din ordinul celui care timp de 10 ani a transformat România într-o țară de tip mafiot”.

”Anul acesta am iubit Crăciunul mai mult decât oricând, în ciuda faptului că sunt încarcerat într-unul din grămada de dosare pe care niște funcționari ai statului nedemni de autoritatea cu care au fost investiți, mi le-au înscenat din ordinul celui care timp de 10 ani a transformat România într-o țară de tip mafiot, el fiind nașul de necontestat al clanului de mafioți care s-a aflat și se mai află, încă, la butoanele puterii. Voi încerca să enumăr aici câteva dintre motivele care au făcut ca acest Crăciun să fie generatorul stării mele de grație:

  1. Femeia Prună, o individă educată mai mult decât o ține inteligența, va înceta să mai polueze bunul simț, întorcându-se în lumea pestilențială care a creat-o.
  2. Bărbatul Băsescu, un omuleț bătrân pocit și cu puținul creier pe care l-a avut vreodată, macerat de alcool, continuă să se bâțâie de spaima pușcăriei.
  3. Băiatul Ghiță, un tip famelic fără niciun fel de reper moral sau normă de bun simț, a rupt-o la fugă când i-a expirat imunitatea parlamentară, lăsând în urmă o dâră groasă și dezgustătoare compusă din dejecțiile care i-au populat existența și i-au băgat în buzunar sute de milioane de euro furați din banii statului. Băsescu, Ponta, Coldea, zeci de miniștri și funcționari de rang înalt, parte a acestor dejecții, complici penali ai infractorului Ghiță. Faptul că a recunoscut implicarea lui în fabricarea dosarului de șantaj unde am fost condamnat pentru a mi se fura trustul de presă “Realitatea”, aducând și dovezi în acest sens, este doar o părticică din bucuria Crăciunului de anul asta.
  4. La penitenciarul Rahova, pe lângă amânările date de niște cetățeni despre care voi mai vorbi în postările viitoare, amuzându-ne copios, de Crăciunul ăsta, s-au dat sarmale, mici și ovale, plutind în untură și râzând la soare. Dacă ar fi avut și suficientă carne, ar fi putut fi chiar gustoase.

După alegeri

Așa cum știați deja, din analiza pe care v-am făcut-o în materialul “Beati Bellicosi”, PSD a câștigat detașat alegerile, parte prin prestația excelentă a lui Dragnea, parte prin campania catastrofală a PNL-ului. Ceea ce s-a petrecut după a fost o demonstrație de amatorism, ipocrizie și prostie devastatoare.

Haideți să le luăm pe rând.

(...)
Asemenea eroului din drama în versuri a lui Edmond Rostand, “Cyrano de Bergerac”, Dragnea nu poate îmbrățișa adorata funcție de premier, fiind obligat să se ascundă pe după interpuși. Dacă Cyrano de Bergerac nu-și putea curta femeia adorată din pricina unui nas imens și dizgrațios, punându-și versurile în gura unui neica-nimeni, Cyrano de Teleorman se vede obligat, din motive legale, să folosească un neica-nimeni pe post de intermediar pentru a-și îmbrățișa iubita. Dacă tiradele lui Cyrano de Bergerac în care-și deplângea cu demnitate soarta sunt absolut superbe, cele ale teleormăneanului nostru sunt de un patetism ridicol.

În atari condiții, componența guvernului nu mai este un secret pentru nimeni:

Ministru de finanțe – Liviu Dragnea

Ministru de interne – Liviu Dragnea

Ministrul agriculturii – Liviu Dragnea

Ministrul tineretului – Liviu Dragnea

……………….”, a scris Sorin Ovidiu Vântu, pe blog.
 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu penitenciar
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close