Antena 3 CNN Actualitate Sorina Pintea, prima reacție la scandalul dezinfectanților din spitale: „Au fost utilizați în peste 30 de spitale din țară”

Sorina Pintea, prima reacție la scandalul dezinfectanților din spitale: „Au fost utilizați în peste 30 de spitale din țară”

Sorina Pintea, prima reacție la scandalul dezinfectanților din spitale: „Au fost utilizați în peste 30 de spitale din țară”
19 Mar 2019   •   11:14

Sorina Pintea a reacționat la scandalul din această dimineață, în ceea ce privește dezinfectanții necorespunzători pentru spitale

Citiți și Un nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau și comercializau dezinfectanți necorespunzători pentru spitale

„Noi am continuat aceste controale, am făcut plângere și am retras de pe piață aceste cantități. Există o anchetă în curs, în momentul în care am făcut aceste verificări, aceste biocide erau deja în spitale. Dacă se aplică protocoalele așa cum le avem, nu există un pericol pentru sănătatea pacientului, însă orice produs ajuns în spital, trebuie să fie conform. Nu pot oferi mai multe informații cu privire la spitalele implicate, ancheta este în curs”, a precizat Sorina Pintea.

Dezinfectanţii pentru spitale care nu îndeplineau standardele corespunzătoare şi cu privire la care a fost deschis un dosar penal au fost utilizaţi în peste 30 de spitale din ţară, a mai adăugat, marţi, ministrul Sănătăţii.

×
Subiecte în articol: spitale dezinfectanti
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close