Antena 3 Actualitate Soția criminalului din Onești a fost arestată preventiv! Avocatul femeii: "L-a încurajat să facă ceea ce a făcut"

Soția criminalului din Onești a fost arestată preventiv! Avocatul femeii: "L-a încurajat să facă ceea ce a făcut"

de Mia Lungu    |    02 Mar 2021   •   17:26
Soția criminalului din Onești a fost arestată preventiv! Avocatul femeii: "L-a încurajat să facă ceea ce a făcut"

Anchetatorii au considerat că femeia a fost încă de la începutul acestei situații cu un etaj mai sus de apartamentul în care au avut loc crimele. Aceasta a încurajat gesturile bărbatului și nu a încercat să îl oprească.

În geanta femeii s-au găsit coliere din plastic care ar fi putut folosi la imobilizarea victimelor. După audieri, femeia a fost arestată pentru 30 de zile, considerându-se că această reprezintă un pericol social.

Avocatul femeii a confirmat măsură luată de autorități. Complicitate la lipsire de libertate este infracțiunea de care este acuzată, spune avocatul.

"S-a apreciat că a avut o atitudine care l-a încurajat să facă ceea ce a făcut."

Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost reţinută

Soția răpitorului, în vârstă de 67 ani, care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost reținută, luni, pentru 24 ore, fiind cercetată pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Un bărbat de 68 de ani din Oneşti a sechestrat, luni, într-o locuinţă, doi meşteri care efectuau lucrări la un imobil. Poliţiştii au intrat peste răpitorul care apucase să-l rănească cu cuţitul pe unul din muncitori.

Din păcate, din cauza rănilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit la spital. Echipajul de la ambulanţă a confirmat ulterior că şi cel de-al doilea muncitor a murit.

 

El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani din Onești, care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat, promite de mai mulți ani că se va răzbuna cu arma.

Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele. 

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Gheorghe Moroșan spune că este nemulțumit de răspunsurile halucinante primite de la autorități. 

Nemulțumire bărbatului erau provocate de faptul că soția sa fusese găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului cuplului. 

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

Povestește că a depus plângeri, că nimeni nu l-a băgat în seamă, că soția sa ar fi fost acuzată pentru furtul a 8,3 miliarde de lei vechi, în bunuri, iar aceasta ar fi nevinovată.

A ucis doi electricieni care veniseră să renoveze apartamentul pe care bărbatul l-a pierdut în instanță

Doi muncitori care efectuau lucrari de renovare intr-un apartament din Onesti au fost luati ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuintei.

Acesta a pierdut apartamentul in instanță, dar pentru că nu a suportat ideea, își făcuse un obicei să vină zilnic, timp de 11 ani, să vadă locuința. Când i-a văzut pe cei doi muncitori, a intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să iî smulgă cuțitul răpitorului.

Agresorul a reusit sa îi înjughie pe cei doi muncitori chiar în momentul în care și Politia a intrat în apartament. Unul dintre ei a murit pe loc, iar al doilea la spital.

Agresorul, în vârstă de 68 de ani, a fost împuscat de politiști, însă a fost operat iar acum se află în stare stabilă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close