Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Mironescu: Nimic nu-l implică şi nu-l leagă pe soţul meu de activităţile din port şi din vamă

Soţia lui Mironescu: Nimic nu-l implică şi nu-l leagă pe soţul meu de activităţile din port şi din vamă

Soţia lui Mironescu: Nimic nu-l implică şi nu-l leagă pe soţul meu de activităţile din port şi din vamă
Sursa foto: Foto:ziuaconstanta.ro
25 Mai 2011   •   22:15
Soţia lui Laurenţiu Mironescu, fostul secretar general al MAI demis luni, a intervenit telefonic, miercuri seara, la emisiunea "Ştirea zilei", de la Antena 3, unde a a dus lămuriri despre cazul soţului ei.

"Nimic din ce se află în rezoluţia de începere a urmăririi penale a soţului meu nu e legat de port sau de vamă, ci despre un aşa-zis trafic de influenţă ridicol, pe care procurorul îl interpretează aşa cum vrea el. (...) Singura activitate cu legătura din portul Constanţa poate fi domnul Pilcă, pentru care procurorul speculează că soţul meu ar fi făcut trafic de influenţă, ca el să fie numit director în Portul Constanţa", a spus Adriana Mironescu, în direct la Antena 3.

Soţia fostului secretar general al MAI este convinsă de nevinovăţia soţului ei.

Laurenţiu Mironescu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Mandate de arestare pentru 29 de zile au primit şi ceilalţi 28 de acuzaţi în acest caz. Cele 29 de persoane sunt acuzate de contrabandă cu mărfuri din afara UE în Portul Constanta.

Mironescu a fost demis luni.
 

×
Subiecte în articol: Laurentiu Mironescu port vama
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close