Antena 3 CNN Actualitate Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI: “Mi-e și frică să o sun, că nu răspunde"

Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI: “Mi-e și frică să o sun, că nu răspunde"

Rică Răducanu și soția, ambii infectaţi cu SARS-Cov-2 sunt internați la Spitalul “Victor Babeș” din Capitală. Fostul mare portar al Rapidului are o formă uşoară a bolii, însă soţia sa a fost transferată în stare gravă la ATI.

Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI: “Mi-e și frică să o sun, că nu răspunde"
de Georgiana Adam    |    14 Ian 2021   •   20:45

Soţia lui Rică Răducanu a contactat prima virusul Sars-Cov-2 şi s-a internat la Spitalul Victor Babeş, acum şase zile zile. Din păcate, ea a dezvoltat o formă severă a bolii, iar medicii au decis transferul la secţia de terapie intensivă. Joi a efectuat şi control tomograf.

 "Ea avea frisoane, nu avea somn. I-am făcut masaj şi cred că atunci am luat şi eu. A făcut un tomograf, să vedem ce va fi”, a spus Rică Răducanu.

Internat şi el, dar cu o formă mai uşoară a bolii, Rică Răducanu tinea legătura cu soţia prin telefon.

“Mi-e şi frică să o sun, că nu răspunde. Ea e mai rău, cum am zis. Oamenii ăştia umblă pe aici, se agită. Îmi lipseşte lumea, că eu sunt om de lume”, a spus fostul portar pentru protv.ro

Rică Răducanu, internat la spital cu Covid-19

Anunţul a fost făcut de Clubul Rapid pe pagina oficială de Facebook.

“Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19. Însănătoșire grabnică”, a precizat clubul Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Rică Răducanu în vârstă de 74 de ani a jucat în aproape toată cariera la Rapid. Fostul portar a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare.

×
Subiecte în articol: Rică Răducanu COVID-19
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close