Antena 3 CNN Actualitate Soția unui fost șef de Consiliu Județean, găsită fără suflare în casa din Bruxelles a fiului: "Dumnezeu a hotărât altfel"

Soția unui fost șef de Consiliu Județean, găsită fără suflare în casa din Bruxelles a fiului: "Dumnezeu a hotărât altfel"

Soția unui fost deputat și fost președinte de Consiliu Județean a fost găsită fără suflare în casa fiului său din Bruxelles.

Soția unui fost șef de Consiliu Județean, găsită fără suflare în casa din Bruxelles a fiului: "Dumnezeu a hotărât altfel"
Sursa foto: Facebook I Corneliu Bichineț
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   11:58

Corneliu Bichineț, un fost deputat și fost președinte al consiliului județean din Vaslui, a informat pe pagina sa de Facebook că soția sa a încetat din viață în casa fiului lor din Bruxelles.

Bichineț a relatat că ei au călătorit împreună cu soția sa la Bruxelles pentru a finaliza ultimele detalii ale nunții fiului lor.

În timpul nopții, soția sa a suferit un atac de cord și a fost găsită fără suflare dimineața.

"Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, pentru a ne bucura împreună de munca și realizările fiului nostru și pentru a stabili ultimele detalii pentru nunta sa.

Citește și: Tânără de 28 de ani găsită moartă într-un apartament din Slatina | Concubinul femeii, în vârstă de 51 de ani, este principalul suspect

Dar Dumnezeu a hotărât altfel. După momente minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, a suferit un atac de cord în timpul nopții și s-a stins.

Această persoană minunată lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!

Ne vom repatria cât mai curând posibil și o vom înmormânta în Negrești.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!", a scris Bichineț pe Facebook.

Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să...

Publicată de Corneliu Bichineț pe Joi, 1 iunie 2023

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close