Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră luată de justiție în cazul soției lui Gheorghe Moroșan

Decizie de ultimă oră luată de justiție în cazul soției lui Gheorghe Moroșan

Tribunalul din Bacău a judecat, vineri, contestația depusă de soția lui Gheorghe Moroșan împotriva arestului preventiv.

Decizie de ultimă oră luată de justiție în cazul soției lui Gheorghe Moroșan
de Roxana Ciucă    |    05 Mar 2021   •   16:24

Soția lui Moroșan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, anchetatorii suspectând-o pe femeie că l-a ajutat pe soțul său în executarea planului care s-a soldat cu uciderea celor doi muncitori luați ostatici.

Femeia a cerut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu însă instanța a respins cererea. Mai mult, a obligat-o pe suspectă la plata de cheltuieli judiciare de 400 de lei. 

Între timp, electricianul Silviu Iștoan, de 36 de ani, ucis de Gheroghe Moroșan în apartamentul din Onești, a fost condus, vineri, pe ultimul drum. 

Sâmbătă urmează să fie înmormântat Dan Pătatu, celălalt muncitor ucis de Moroșan cu cuțitul.

Moroșan a refuzat să vorbească cu procurorii

Bărbatul acuzat că a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești a fost detubat, vineri, de medicii de la Spitalul Județean din Bacău, care i-au anunțat procurorii că pot relua procedurile judiciare.

"În cursul după-amiezii, pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunțat parchetul că se pot relua procedurile judiciare", au transmis vineri reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Bacău.

Ei au anunțat că pacientul rămâne în continuare în monitorizare la secția ATI. Conform Antena 3, Moroșan a refuzat să discute cu procurorii.

Suspectul a fost transferat, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a fost investigat cu computer tomograf la cap, torace şi abdomen.

De asemenea, acestuia i s-au făcut şi analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat la momentul respectiv.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan sotie arest preventiv
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close