Antena 3 CNN Actualitate Soţii din Bihor suspectaţi de omor calificat, reţinuţi în Elveţia

Soţii din Bihor suspectaţi de omor calificat, reţinuţi în Elveţia

Soţii din Bihor suspectaţi de omor calificat, reţinuţi în Elveţia
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2012   •   23:56

Avocatul din Oradea şi soţia acestuia, dispăruţi în urmă cu câteva zile, au fost prinşi în Elveţia, după ce primiseră mandate de arestare în lipsă.

Cei doi sunt suspectaţi că au ucis-o pe mama femeii. Deşi cadavrul nu a fost găsit, poliţiştii bănuiesc că au de-a face cu o crimă pentru că au găsit urme de sânge în locuinţa avocatului.

Suspecţii au dispărut în urmă cu aproape o săptămână, după ce vecinii femeii pe care se presupune că au omorât-o au anunţat poliţia. 

Din spusele apropiaţilor, avocatul bănuit de omor nu avea o relaţie prea apropiată cu soacra sa, însă nimeni nu-l credea în stare de crimă. 

Vecinii le-au spus anchetatorilor că ultima dată când l-au văzut pe Cosmin Moraru acesta căra în spate un sac şi avea hainele pătate de sânge. Înainte să dea bir cu fugiţii, avocatul le-a spus părinţilor săi la telefon că se teme de închisoare.

Învinuiţii au fost localizaţi şi reţinuţi de autorităţile judiciare elveţiene, fiind derulate procedurile legale de punere în executare a mandatului european de arestare emis.



×
Subiecte în articol: avocat disparuti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close