Antena 3 CNN Actualitate Soţul Sandei Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, 4 milioane de euro

Soţul Sandei Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, 4 milioane de euro

Soţul Sandei Ladoşi, reţinut pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, 4 milioane de euro
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
de M.Z.    |    04 Oct 2013   •   21:20

Soţul Sandei Ladoşi are cătuşele pe mâni. Omul de afaceri a fost reţinut, alături de alţi 10 suspecţi, pentru evaziune fiscală. Ar fi făcut parte dintr-o reţea care crea prejudicii importante statului român.

Acesta nu este însă primul dosar care îl vizează pe Ştefan Tache în mai puţin de un an. Împreună cu alţi parteneri de afaceri, el ar fi fraudat şi băncile. 

 
Ştefan Tache a ieşit din sediul DIICOT flancat de mascaţi şi cu privirea aţintită în pământ. Soţul Sandei Ladoşi a fost audiat, după ce, ieri, poliţiştii l-au reţinut alături de alţi 10 inculpaţi. 
 
Procurorii spun însă că omul de afaceri şi cei 10 presupuşi complici ar fi creat un circut între 18 societăţi care înregistrau operaţiuni nereale cu materiale de construcţii şi emiteau facturi fictive. În final, s-ar fi sustras de la plata TVA-ului. 
 
Soţul Sandei Ladoşi se află pentru a doua oară la Tribunalul Bucureşti, după ce anul trecut procurorii au cerut arestarea lui pentru un alt dosar de infracţiuni financiare. 
 
Atunci, grupul infracţional din care ar fi făcut parte şi omul de afaceri ar fi primit ilegal împrumuturi pentru 35 de firme şi ar fi provocat o pagubă de 85 de milioane de euro.

Până să fie plimbat prin tribunale, Ştefan Tache a intrat mai întâi în lumina reflectoarelor după ce a cucerit inima artistei Sanda Ladoşi. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani şi au împreună doi copii. Acum, însă, artista riscă să îşi viziteze soţul după gratii.

Şi nu este singura: soţul Mariei Marinescu este arestat în Franţa pentru trafic de droguri, în vreme ce partenerul de viaţă al Biancăi Brad a fost extrădat în Statele Unite pentru că ar fi făcut trafic de arme cu iranienii. 

 
 

×
Subiecte în articol: sanda ladosi evaziune fiscala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close