Antena 3 CNN Actualitate Şova: Turcescu minte. Posibil şi-a confundat calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit

Şova: Turcescu minte. Posibil şi-a confundat calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit

de M.Z.    |    16 Oct 2014   •   22:47
Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Şova, a spus că el nu crede că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit - aşa cum jurnalistul a mărturisit - explicând, în sprijinul afirmaţiilor sale, că Parchetul nu s-a sesizat în acest caz, aşa cum ar fi fost legal.
 
"Nu cred că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit al unui serviciu la pregătirea pe care o are. Este posibil să-şi fi confundat calitatea de furnizor de informaţii cu cea de ofiţer acoperit, calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit. Dacă ar fi fost, ar fi ştiut că în faţa judecătorilor nu avea nimic de mărturisit decât să explice de ce a încălcat legea, deconspirându-se", a comentat Dan Şova, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
În sprijinul afirmaţiilor sale, purtătorul de cuvânt al PSD spune că, dacă Turcescu ar fi fost, într-adevăr, ofiţer acoperit, atunci Parchetul s-ar fi sesizat şi fostul jurnalist s-ar fi ales cu dosar penal.
 
"Dacă ar fi fost real, Pachetul General s-ar fi autosesizat, ori Parchetul s-a autosesizat, a cercetat şi a spus că nu este cazul să facă absolut nimic, ceea ce înseamnă că domnul Robert Turcescu nu este ofiţer acoperit, pentru că astăzi ar fi avut dosar penal. Nu s-a întâmplat treaba asta, pentru că pur şi simplu nu este ofiţer acoperit.
 
"El a făcut o scenetă, minte", a încheiat Şova.

Citiţi şi Robert Turcescu recunoaşte: Da, am fost lt -colonel sub acoperire
 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close