Antena 3 Actualitate Surse: Un etaj al Spitalului "Fundeni" ar urma să devină suport COVID în următoarea perioadă

Surse: Un etaj al Spitalului "Fundeni" ar urma să devină suport COVID în următoarea perioadă

de Sabrina Preda    |    13 Apr 2021   •   15:59
Surse: Un etaj al Spitalului "Fundeni" ar urma să devină suport COVID în următoarea perioadă

Un întreg etaj al Institutul Clinic "Fundeni" din București urmează să devină suport COVID în următoarea perioadă, potrivit surselor Antena 3.

Noul spațiu alocat în cadrul Institutului Clinic "Fundeni" ar bloca blocurile Chirurgie 1 și Urologie 1, oferind în schimb între 40 și 50 de locuri cu oxigen și 13 locuri pe ATI pentru pacienții COVID.

Institutul Clinic "Fundeni" deține însă, din fericire, încă două secții de Terapie Intensivă și două de Chirurgie care rămân disponibile pentru pacienții non-COVID.

Potrivit surselor Antena 3, Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, vrea ca adaptarea Spitalului Fundeni să aibă loc cât mai repede. 

Să sperăm că nu se va repeta situația abuzivă de la Spitalul Foișor, când pacienții au fost evacuați în pripă și fără suportul medical necesar. 

Mărturia unui pacient evacuat de la Spitalul Foişor, despre Vlad Voiculescu: "Minte, nu m-a sunat personal. Am cerut demisia"

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close