Antena 3 Actualitate SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!

SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!

de O.P.    |    11 Ian 2013   •   12:09
SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!

SRI a găsit sub maşina de la Piatra Neamţ "un kilogram de explozibil plastic de provenienţă străină". "Explozibilul a fost desprins de sub maşină de specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI", a adăugat Sorin Sava.

La această oră mai multe persoane sunt interogate de DIICOT, printe aceştea şi interlopul Păduraru, care a incendiat în trecut hotelul lui Mararu.

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, unde vineri dimineaţă a fost amplasată o bombă sub maşina lui Bogdan mararu, lider al lumii interlope locale, afirmă că aceasta este o situaţie fără precedent în oraş, el afirmînd că acum "toată lumea este în siguranţă"."Am vorbit încă de la prima oră cu şeful Poliţiei Piatra Neamţ, totul este sub control, s-a acţionat cu profesionalism, iar în momentul de faţă situaţia este sub control şi toată lumea din oraş este în siguranţă. Zona este izolată, îngrădită. Este o situaţie pe care noi nu am mai întâlnit-o la Piatra Neamţ, dar important este că suspecţii au fost prinşi şi acum există o stare de linişte", a declarat primarul Gheorghe Ştefan.

BOMBA A FOST DEZAMORSATA:


Cei trei tineri suspecţi au fost duşi la audieri la DIICOT Piatra Neamţ. Prefectul de Neamţ, Ilie Mitea, declara pentru corespondentul MEDIAFAX că zona în care a avut loc atentatul cu bombă a fost evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, iar la faţa locului se află pirotehnişti de la serviciul local, fiind aşteptată o echipă de specialişti de la Bucureşti pentru a dezamorsa dispozitivul amplasat sub maşină.

"Vrem să evităm orice incident în plus. Echipa de pirotehnişti locală este în zonă şi sunt aşteptaţi specialişti de la Bucureşti pentru a dezamorsa dispozitivul", a declarat prefectul judeţului Neamţ.

Trei persoane au fost prinse în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce amplasau o bombă cu exploziv militar la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu.

Bogdan Mararu este fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close