Antena 3 CNN Actualitate SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!

SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!

SRI: Bomba ar fi explodat în momentul în care maşina ar fi fost pornită. Efectul ar fi fost devastator!
de O.P.    |    11 Ian 2013   •   12:09

SRI a găsit sub maşina de la Piatra Neamţ "un kilogram de explozibil plastic de provenienţă străină". "Explozibilul a fost desprins de sub maşină de specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI", a adăugat Sorin Sava.

La această oră mai multe persoane sunt interogate de DIICOT, printe aceştea şi interlopul Păduraru, care a incendiat în trecut hotelul lui Mararu.

Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, unde vineri dimineaţă a fost amplasată o bombă sub maşina lui Bogdan mararu, lider al lumii interlope locale, afirmă că aceasta este o situaţie fără precedent în oraş, el afirmînd că acum "toată lumea este în siguranţă".



"Am vorbit încă de la prima oră cu şeful Poliţiei Piatra Neamţ, totul este sub control, s-a acţionat cu profesionalism, iar în momentul de faţă situaţia este sub control şi toată lumea din oraş este în siguranţă. Zona este izolată, îngrădită. Este o situaţie pe care noi nu am mai întâlnit-o la Piatra Neamţ, dar important este că suspecţii au fost prinşi şi acum există o stare de linişte", a declarat primarul Gheorghe Ştefan.

BOMBA A FOST DEZAMORSATA:


Cei trei tineri suspecţi au fost duşi la audieri la DIICOT Piatra Neamţ. Prefectul de Neamţ, Ilie Mitea, declara pentru corespondentul MEDIAFAX că zona în care a avut loc atentatul cu bombă a fost evacuată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, iar la faţa locului se află pirotehnişti de la serviciul local, fiind aşteptată o echipă de specialişti de la Bucureşti pentru a dezamorsa dispozitivul amplasat sub maşină.

"Vrem să evităm orice incident în plus. Echipa de pirotehnişti locală este în zonă şi sunt aşteptaţi specialişti de la Bucureşti pentru a dezamorsa dispozitivul", a declarat prefectul judeţului Neamţ.

Trei persoane au fost prinse în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce amplasau o bombă cu exploziv militar la Piatra Neamţ, sub maşina lui Bogdan Mararu.

Bogdan Mararu este fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010.

×
Subiecte în articol: genisti interlopi genisti interlopi genisti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close