Antena 3 CNN Actualitate Stadionul Rapid, imagini din ziua inaugurării. Arena are 570 de încăperi și 8 săli de antrenament

Stadionul Rapid, imagini din ziua inaugurării. Arena are 570 de încăperi și 8 săli de antrenament

Noul Stadion Rapid, de pe bulevardul Giulești, a fost inaugurat astăzi. Arena dispune de 570 de încăperi, 8 săli de antrenament, un minihotel cu 14 camere duble, precum și de o pistă scurtă de atletism.

Stadionul Rapid, imagini din ziua inaugurării. Arena are 570 de încăperi și 8 săli de antrenament
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    04 Ian 2022   •   18:35

Compania Națională de Investiții a predat arena către Clubul Sportiv Rapid după ce s-au obținut toate avizele necesare pentru funcționare.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și ministrul dzvolătrii, Cseke Attilla, au fost prezenți la inaugurare.

„Clubul Rapid este un club de tradiție în România. A dat mulți sportivi de valoare, gândidu-mă așa rapid doar la Gabi Sabu și Nicu Vlad, medaliați olimpici. Astăzi intră în casă nouă și toate secțiile Clubului Rapid vor păși în această nouă locație. Odată cu acest lucru vor veni și rezultatele foarte bune pentru Clubul Rapid”, a declarat Sorin Grindeanu.

„Stadionul din Giulești este gata pentru mult-așteptata revedere cu suporterii clubului Rapid. Un proiect de referință pentru sportul românesc, acesta cuprinzând pe lângă terenul de fotbal, și săli de antrenamente pentru sporturi precum karate, box, judo, atletism, popice.

Cu o suprafață desfășurată construită de 40.522 mp, acesta beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare și 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic.”, a transmis compania Concelex, unul dintre constructorii stadionului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 


 

×
Subiecte în articol: stadion Rapid
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close